بازسازی لابی ساختمان مرکزی شرکت ایران کیش

بازسازی لابی ساختمان مرکزی ایران کیش

ایده طراحی بازسازی لابی ساختمان مرکزی ایران کیش

ایده‎ طراحی فضای ورودی برای ساختمان مرکزی شرکت کارت اعتباری ایران کیش ، به کارگیری عناصر سازنده و تعریف کننده‎ی شخصیت فضا در قالب بازسازی لابی و ورودی ساختمان موجب شکل گیری مداخلات سازنده در فضای ورودی و پیش ورودی موجود بنا از طریق الحاق بخشی از فضای پارکینگ و اعمال تغییرات در ارایه‎ی گفتمانی متفاوت در معماری و مبلمان جداره‏ ها، کیفیت بصری کف، نورپردازی و دکور سقف، سعی در ایجاد فضای معماری مدرن متناسب با منضبط قانونمند مینیمال و دعوت‏ کننده برای مراجعین و کاربران ساختمان مرکزی شرکت کارت اعتباری ایران کیش داشته است.

پیش‏ ورودی بنا از فضایی مغشوش و مستهلک به فضایی انتظام یافته و دعوت‏ کننده بدل گردید.
فضایی که بتواند تداعی‏ گر درگاه اصلی ساختمان باشد.
خودنمایی درگاه به هنگام شب و کنتراست موجود ناشی از مصالح به کار رفته در روز، خوانایی لازم برای ورودی ساختمان اصلی شرکت کارت اعتباری ایران کیش را فراهم آورده است. طراحی داخلی ، بهره‏ گیری از گیاه و گلدان در مبلمان و پیشخوان لابی، سیرکولاسیون خوانا و سیالی را برای ورودی اصلی ساختمان مرکزی فراهم آورده است.

نحوه طراحی و بازسازی پروژه ساختمان مرکزی شرکت ایران کیش

ایده‎ی شکل‌گیری فضای ورودی و لابی برای شرکتی دانش بنیان در حوزه‎ی فناوری اطلاعات، در برگیرنده‎ی تعریف فضایی رسمی و کمینه‌گرا با المان‌های خطی در جداره‌های فضا که یادآور انتقال و داده‌ورزی اطلاعات بوده و از نوع گفتمان مدرن و تکنولوژیک در قالب پروژه‌ی بازسازی لابی و ورودی ساختمان مرکزی شرکت کارت اعتباری ایران کیش می‌باشد.

چنین مداخلات سازنده‎ای در فضا، نیازمند الحاق بخشی از فضای همجوار (پارکینگ) و اعمال تغییرات کالبدی به عنوان تعریف جدیدی از برنامه‎ی فیزیکی فضا می‌باشد.
خط مشی ‎ای که همنشینی سپید و سیاه در کنار سایه‌ روشنی‌های ذاتی مصالح و لکه‌های سبزینگی فضا، پیشتر یادآور خلوص و تکامل در عین تضاد عناصر برای رسیدن به یکپارچگی خواهد بود.

نظم و امتداد رگه‌های ملایم مصالح طبیعی که با دور‌اندیشی در اجرا لحاظ شده، لذت تعریف جزییات مختصر ولی خاص طرح را به گونه‌ای افزوده که در کنار نورپردازی سنجیده‎ی فضا قابل تأمل می‌نماید.
فرم‌ پردازی‌های کالبدی جداره‌ها و مبلمان کاربردی فضا، متناسب با ریتم آهنگ فضا، سرایش شعر فضا را در اختیار کاربران آتی آن نیز فراهم نمود.
قید و بند تزیینات و مبلمان به گونه‌ای هنرمندانه از لایه‌های وجودی آن گسیخته شد.
این تلاشی بوده در تعریف فضایی مغشوش و مستهلک به فضایی انتظام یافته و رسمی که بیشترین نیازش در حیات روز و شب خوانایی و دعوت کنندگی بوده تا حس و حال خاص بر مخاطب و کاربر ایجاد نماید.

مشخصات پروژه

طراحی معماری: سید حسن علوی‏ زاده ، سیمین فرهنگی
همکاران تیم طراحی: مجید پورمیرعلی،  ثمینه جوادی، زهرا اکبری
همکاران اجرا: احمد پارسا
تأسیسات الکتریکی: قاسم سلگی
کارفرما: شرکت کارت اعتباری ایران‏کیش
ناظر کارفرما: امیر خیرخواه
عکاس: محمد حسن اتفاق
آدرس پروژه: ایران, تهران
مساحت زیربنا: ۷۰ متر مربع
سال: ۱۳۹۸
سایت: www.taera-studio.com
اینستاگرام: www.instagram.com/taera_studio

 

تلفن: ۸- ۸۸۱۰۱۳۵۶- ۰۲۱

 

memaritv

لطفاً عضو سایت بشوید تا از آپلود جدیدترین ویدئو ها مطلع گردید.

معماریTv – اولین تلویزیون اینترنتی معماری

تلویزیون معماری 

    اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی: