بازسازی لابی ساختمان مرکزی شرکت ایران کیش

بازسازی لابی ساختمان مرکزی شرکت ایران کیش

بازسازی لابی ساختمان مرکزی شرکت ایران کیش

بازسازی لابی ساختمان مرکزی ایران کیش

ایده طراحی بازسازی لابی ساختمان مرکزی ایران کیش

ایده‎ طراحی فضای ورودی برای ساختمان مرکزی شرکت کارت اعتباری ایران کیش ، به کارگیری عناصر سازنده و تعریف کننده‎ی شخصیت فضا در قالب بازسازی لابی و ورودی ساختمان موجب شکل گیری مداخلات سازنده در فضای ورودی و پیش ورودی موجود بنا از طریق الحاق بخشی از فضای پارکینگ و اعمال تغییرات در ارایه‎ی گفتمانی متفاوت در معماری و مبلمان جداره‏ ها، کیفیت بصری کف، نورپردازی و دکور سقف، سعی در ایجاد فضای معماری مدرن متناسب با منضبط قانونمند مینیمال و دعوت‏ کننده برای مراجعین و کاربران ساختمان مرکزی شرکت کارت اعتباری ایران کیش داشته است.

پیش‏ ورودی بنا از فضایی مغشوش و مستهلک به فضایی انتظام یافته و دعوت‏ کننده بدل گردید.
فضایی که بتواند تداعی‏ گر درگاه اصلی ساختمان باشد.
خودنمایی درگاه به هنگام شب و کنتراست موجود ناشی از مصالح به کار رفته در روز، خوانایی لازم برای ورودی ساختمان اصلی شرکت کارت اعتباری ایران کیش را فراهم آورده است. طراحی داخلی ، بهره‏ گیری از گیاه و گلدان در مبلمان و پیشخوان لابی، سیرکولاسیون خوانا و سیالی را برای ورودی اصلی ساختمان مرکزی فراهم آورده است.

نحوه طراحی و بازسازی پروژه ساختمان مرکزی شرکت ایران کیش

ایده‎ی شکل‌گیری فضای ورودی و لابی برای شرکتی دانش بنیان در حوزه‎ی فناوری اطلاعات، در برگیرنده‎ی تعریف فضایی رسمی و کمینه‌گرا با المان‌های خطی در جداره‌های فضا که یادآور انتقال و داده‌ورزی اطلاعات بوده و از نوع گفتمان مدرن و تکنولوژیک در قالب پروژه‌ی بازسازی لابی و ورودی ساختمان مرکزی شرکت کارت اعتباری ایران کیش می‌باشد.

چنین مداخلات سازنده‎ای در فضا، نیازمند الحاق بخشی از فضای همجوار (پارکینگ) و اعمال تغییرات کالبدی به عنوان تعریف جدیدی از برنامه‎ی فیزیکی فضا می‌باشد.
خط مشی ‎ای که همنشینی سپید و سیاه در کنار سایه‌ روشنی‌های ذاتی مصالح و لکه‌های سبزینگی فضا، پیشتر یادآور خلوص و تکامل در عین تضاد عناصر برای رسیدن به یکپارچگی خواهد بود.

نظم و امتداد رگه‌های ملایم مصالح طبیعی که با دور‌اندیشی در اجرا لحاظ شده، لذت تعریف جزییات مختصر ولی خاص طرح را به گونه‌ای افزوده که در کنار نورپردازی سنجیده‎ی فضا قابل تأمل می‌نماید.
فرم‌ پردازی‌های کالبدی جداره‌ها و مبلمان کاربردی فضا، متناسب با ریتم آهنگ فضا، سرایش شعر فضا را در اختیار کاربران آتی آن نیز فراهم نمود.
قید و بند تزیینات و مبلمان به گونه‌ای هنرمندانه از لایه‌های وجودی آن گسیخته شد.
این تلاشی بوده در تعریف فضایی مغشوش و مستهلک به فضایی انتظام یافته و رسمی که بیشترین نیازش در حیات روز و شب خوانایی و دعوت کنندگی بوده تا حس و حال خاص بر مخاطب و کاربر ایجاد نماید.

مشخصات پروژه

طراحی معماری: سید حسن علوی‏ زاده ، سیمین فرهنگی
همکاران تیم طراحی: مجید پورمیرعلی،  ثمینه جوادی، زهرا اکبری
همکاران اجرا: احمد پارسا
تأسیسات الکتریکی: قاسم سلگی
کارفرما: شرکت کارت اعتباری ایران‏کیش
ناظر کارفرما: امیر خیرخواه
عکاس: محمد حسن اتفاق
آدرس پروژه: ایران, تهران
مساحت زیربنا: ۷۰ متر مربع
سال: ۱۳۹۸
سایت: www.taera-studio.com
اینستاگرام: www.instagram.com/taera_studio

 

تلفن: ۸- ۸۸۱۰۱۳۵۶- ۰۲۱

 

memaritv

لطفاً عضو سایت بشوید تا از آپلود جدیدترین ویدئو ها مطلع گردید.

معماریTv – اولین تلویزیون اینترنتی معماری

تلویزیون معماری 

    اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

    دیدگاه ها بسته شده است