بازسازی و طراحی داخلی ساختمان اندیشه

بازسازی و طراحی داخلی ساختمان اندیشه

بازسازی و طراحی داخلی ساختمان اندیشه

دکوراسیون داخلی و بازسازی ساختمان

بازسازی و طراحی داخلی ساختمان مسکونی اندیشه

بازسازی و طراحی داخلی ساختمان اندیشه توسط گروه معماران و مهندسین کندو
پروژه مسکونی  “اندیشه” در زمینی به مساحت ۸۰ متر مربع در تهران قرار دارد.
زیربنای کل ساختمان اندیشه ۳۰۰ و زیربنای مفید۱۹۰ متر مربع در قالب ۴ طبقه مسکونی تک واحدی و یک طبقه مشاعات با کاربری پارکینگ در طبقه همکف اجرا شده بود.
مساحت هر واحد مسکونی ساختمان اندیشه ۴۳ متر مربع است.

هدف از بازسازی و طراحی داخلی ساختمان اندیشه

هدف اصلی از بازسازی و طراحی فضای داخلی این منزل مسکونی، ایجاد محلی دلنشین و آرام برای شروع زندگی مشترک طراحان پروژه بود.
برای این منظور طراحان (خانم و آقا) هرکدام، توقعات خود را از یک خانه آرمانی بررسی و ترسیم کردند.
نتیجه با بر هم نهادن الگوهای ذهنی طراحان رشد یافت و سعی شد پاسخی خلاقانه به آنها داده شود.
ایده ها و طرح های بازسازی به چالش کشیده شد و در کنار محدودیت ها، رفته رفته طرح پخته شد و شکل گرفت.
با توجه به زمان بسیار محدود ساخت پروژه، برنامه زمانبندی فشرده و منظم با در نظر گرفتن زمان و محل کار اکیپ های ساخت مورد نیاز بود.
هدف، اتصال دو واحد بالایی ساختمان یعنی طبقات ۳و۴ بهم و تشکیل یک واحد ۸۶ متر مربعی دوپلکس بود.

محدودیت و چالش های پروژه ساختمان مسکونی اندیشه

محدودیت های اصلی پروژه اندیشه کمبود فضا بود، بطوریکه باید از تمام ظرفیت های فضا نهایت استفاده می شد.
توجه به ابعاد انسانی در پروسه طراحی بسیار حائز اهمیت بود.
بنابراین تصمیم بر آن شد که سیالیت و انعطاف در طراحی فضاها و حتی مبلمان سرلوحه طراحی قرار گیرد، که پویایی از خصایص معماری ایرانی است.
بنابراین در مواقع مختلف و با توجه به نیازهای مختلف، فضاهایی بازتر و بزرگتر می شوند و برعکس.
برای مثال کانتر آشپزخانه چرخدار طراحی شد.

به علت بر کم زمین و ابعاد کوچک فضا، هر طبقه عملا بصورت (Loft Space) طراحی شده، بطوریکه برای از بین نبردن افق دید و کوچک نکردن فضا از هیچ درب جدا کننده ای (بجز درب سرویس های بهداشتی و درب های ورودی) استفاده نشد.
بلکه سعی شد حریم با تغییر در متریال کف، سقف های کاذب، رنگ دیوارها، نورپردازی های مختلف و حتی تغییر در سبک های معماری صورت گیرد.
برای ارتباط عمودی بین طبقات از آنجایی که فضای کافی برای اجرای پله استاندرد وجود نداشت، با تقسیم هر کف پله به دو کف پله، طول شمشیری نصف و در عین حال ارتفاع پله ها به اندازه قبل باقی ماند.

از طرف دیگر سعی شد کیفیت معماری ایرانی از طرق مختلف در کار ایجاد شود:
توجه به ورودی و تعریف هشتی برای ایجاد فضای قابل کنترل میان درون و بیرون و متمایز کردن آن با رنگ فیروزه ای.
قوس مازه دار در بدو ورود برای ایجاد مکث و درگاه ورودی.

 

تلفن: ۸- ۸۸۱۰۱۳۵۶- ۰۲۱

 

memaritv

لطفاً عضو سایت بشوید تا از آپلود جدیدترین ویدئو ها مطلع گردید.

معماریTv – اولین تلویزیون اینترنتی معماری

تلویزیون معماری 

    اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

    دیدگاه ها بسته شده است